Mijn naam is José Berghout. Het Zeeuwse land heeft altijd een apart plekje in mijn hart gehad. Vroeger wist ik al: “later wil ik een plek in Zeeland”. Ik ben in oktober 2020 verhuisd naar Middelburg en ben inmiddels verliefd geworden op het mooie Walcheren. Zeeland is mij met de paplepel ingegoten: mijn moeder was Zeeuwse en iedere zomervakantie gingen we op vakantie bij mijn oma in Wissenkerke. Het strand heeft voor mij een grote aantrekkingskracht: het bruisen van de zee, de wind; ze geven me energie! Na een strandwandeling en een (nieuwjaars)duik in zee voel ik me weer als herboren!

In april 2014 werd ik eigenaar van deze sfeervolle cottage, dat ik ‘In de wolken ‘ heb gedoopt. In het weekend geniet ik zelf van het huisje; doordeweeks wil ik het verhuren, om op die manier mensen te laten ervaren wat rust, ruimte en natuur met je doen. Om mensen zichzelf weer tegen te laten komen en zo weer opgeladen richting huis te kunnen gaan.

Sinds 2009 ben ik eigenaar van massagepraktijk ‘de Pamperij’ (www.depamperij.nl) in Barendrecht en Middelburg.
Voetreflexmassage is mijn passie. Door middel van een voetreflexmassage kan ik als gever en de klant als ontvanger het lichaam diep in ontspanning laten komen, waardoor het blokkades loslaat. Daarnaast wil ik de mensen bewust maken van wat hun lichaam hen te zeggen heeft. Op die manier zet ik ze weer met beide benen op de grond en voelt alles een stuk lichter.

Ik organiseer buiten het hoogseizoen op aanvraag een verrassingsarrangement ‘Voor Pampus in de wolken’ van 24 uur of 48 uur in cottage ‘in de wolken’ voor 1 persoon. Een combinatie van je laten verrassen, laten verwennen en een ‘luchtje scheppen’; samen met jezelf ervaren.